2pisces photography

het neusje van de zalm

Jij en je liefste, op de mooiste dag van je leven. De sleutelmomenten staan natuurlijk voor altijd op je netvlies gebrand. Maar de dag vliegt zo snel voorbij, dat sommige grappige of ontroerende gebeurtenissen nadien misschien niet zo helder in je geheugen gegrift staan. 2pisces maakt van jullie speciale dag een fris en sprankelend fotoverhaal, zodat kleine en grote details voor altijd blijven bestaan. We maken graag tijd voor klassieke portret- en groepsfoto’s, maar we houden vooral van journalistieke stijl: spontane, ongedwongen en onverwachte shots zijn vaak de mooiste!

2pisces maakt voor jou een originele reeks portretten. Jij alleen, jij met je lief, de baby in je buik, je gezin of de hele familie... It's up to you! We nemen een paar uur de tijd om op een locatie naar keuze die mooie momenten vast te leggen voor de toekomst. Achteraf krijg je de foto's in een mooi boekje met dvd, een heerlijke herinnering voor later. Precies wat je nodig hebt in deze chaotische tijd van Instagram en selfies!

Geboorte, communiefeest, verjaardag? Kinderen zijn vaak de leukste modellen! Wil je leuke foto's voor het communiekaartje? Of vertederende babyfoto's? Een ontroerende fotoreeks van de kleinkinderen voor oma? 2pisces zit boordevol inspiratie en begrijpt precies wat je wil!

Wat je ook viert of organiseert: als herinnering kan 2pisces je een unieke fotoreportage bezorgen! Wij fotograferen met plezier bedrijfsevenementen, jubilea, babyborrels of familiebijeenkomsten. Ook voor architectuur-, cultuur- of journalistieke foto’s kan je bij ons terecht.

© 2023 2pisces. Sprankelende fotoreportages en huwelijksfotografie in Gent, België